top of page
  • Foto van schrijverCora Grootjen

Minder op kantoor dan ooit hiervoor!

Bijgewerkt op: 8 feb. 2022

MET DE FACILITAIRE TOEKOMST TAFEL ZORG JE VOOR EEN STRAK NIEUW GEDRAGEN PLAN!


We hebben wel enig idee, maar zeker weten we het nog helemaal niet! Hoe gaan de richtlijnen rondom thuiswerken en corona zich dit najaar ontwikkelen? Dat het weer ‘anders’ wordt, dat is in ieder geval zeker! Maar hoe precies?


Gaan we straks terug naar een bezetting van 30%? 50%? In één keer of in fases? En hoe reageren daarop de medewerkers straks? Komen ze hele dagen of alleen even binnenwaaien?


Cruciale vragen

Waar sommigen inmiddels volledig klaar zijn met al dat thuis werken, vinden anderen het juist heel praktisch en ok. Hoe het ook is, de nieuwe situatie brengt ons zeer relevante vragen én is voor elke organisatie een belangrijk en bepalend thema!


Want er hangt best wel veel van af, wat doen we met onze ruimten, onze diensten? Hoe gaan we om met catering, schoonmaak, HR en teambuilding. Wat is er echt straks van belang en hoe gaan we daar op schakelen. Voor een gezonde en succesvolle organisatie dus cruciaal goed om te gaan met deze vragen.


Richting herfst wordt het helder!

Dit najaar, tegen de herfst, gaan we meer weten. En dan kun je als organisatie meer helderheid vergaren! Je buigen over wensen, behoeften, eisen en mogelijkheden. De scenario’s waar jij vervolgens je definitieve strategie en aanpak op moet bepalen.


Refresh Your Value zorgt met haar sessie voor het gedragen opnieuw de ijkpunten zetten. Met elkaar de nieuwe behoeften, uitgangspunten en waarden bepalen en op basis daarvan met elkaar snel en efficiënt krachtig de nieuwe insteek en aanpak bepalen.


Super snel en gedragen

Met de Toekomsttafel krijg je super snel inzicht in de toekomstige rol en functie van je kantoorpand(en), ruimten, ontdek je daarvan de nieuwe waarde, haal je op hoe je medewerkers er in staan, wat ze belangrijk vinden en daarmee jouw kansen en risico’s.


Met elkaar schetsen we daarna direct de concrete contouren van een nieuw plan van aanpak! Waarmee je daadwerkelijk als één team terug kunt naar de organisatie! En… daarna starten met implementatie! Gaan!


Doen wat je deed gaat het je niet meer brengen!

Met doen wat je deed, ga je het niet meer halen! Een understatement in deze tijd! Dus laten we het oude loslaten en open aan de slag gaan met nu de optimalisatie! Met de Facilitaire Toekomst Tafel

Lekker die frisse wind!

Met de Facilitaire Toekomst Tafel gaan we met je team open aan de slag met de nieuwe situatie! Hoe gaan we mensen aansluiten? Onze ruimten goed gebruiken? Wat kunnen we herijken? Meer voor minder? Met minder meer?


Stop met gissen en naar elkaar kijken. Zet nu alvast de Facilitaire Toekomst Tafel in de agenda. Ga samen, op leuke en frisse manier, met verrassende inzichten en krachtige resultaten de nieuwe contouren van je after-corona facility plan maken! Zullen contact maken?

Wat wij beloven?


Zicht op de (nieuwe) zaak! Denk aan:

* Wat kan weg, wat moet blijven

* Hoe gaan we als team straks verbinding maken?

* Welke services zijn verplicht, welke moeten we innoveren?

* Als we zaken slimmer willen, aan welke knoppen kunnen we draaien?


Kom nu in actie!

De Facilitaire Toekomst Tafel is een korte frisse, doelgerichte, energieke sessies waar we het talent en de potentie van het team inzetten in combinatie met slimme enegizers en creatieve denktools! Speciaal voor teams met in deze tijd die facilitaire uitdaging: Hoe en wat organiseren als we straks weer naar kantoor gaan? Je zult verstelt staan van wat we in 1 sessie ophalen!

Durf jij het aan?


Deze inspirerende en energieke sessie brengt jullie, met bewezen creatieve, tools en denktechnieken en een ervaren facilitator, naar verrassende, vernieuwende concrete plannen en aanpakken! Waar het hele team achter staat! Durf jij het aan? Neem dan vandaag nog contact op!


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page