top of page
  • Foto van schrijverCora Grootjen

Het komt niet uit...!


man in pak fietst met haast

Het komt nu niet uit! Het komt eigenlijk nooit uit! Tijd steken in structureel betere resultaten, met elkaar stil staan bij of het nog wel op de beste manier gaat zo samen.


Het anders doen, anders naar je aanpak kijken. Met je team echt een keer herijken, anders naar je aanpak en resultaten kijken.


Nooit écht de juiste timing

Verandering kent eigenlijk nooit een echt juiste timing.. Je team en werkproces anders bekijken ga je niet ineens zó maar bereiken. Daarvoor staan we met elkaar té veel op de automatische piloot. Dat doet ons brein! Als beinvloedingspsycholoog, teamcoach en business veranderaar kan ik dat weten!


Als je doet wat je deed, krijg je NIET meer wat je kreeg!

Het gaat gewoon niet vanzelf! Helaas.. was het maar zo’n feest. Kwam er maar ‘opeens’ tijd vrij om alles wat je automatisch doet te optimaliseren. De praktijk is helaas weerbarstig. Verandering, winst, groei... dat moet je organiseren! Echt voor stil gaan staan?


De dagelijkse werkelijkheid is weerbarstig:

  • Volle agenda’s

  • Steeds weer nieuwe projecten

  • Vragen van klanten

  • Interne 'eisen'

  • Trajecten lopen net even anders

En toch wil je het anders! Weet je dat je soms tijd moet steken in dit veranderen. Groei! Daar ga je immers voor en op aan!


Groei, het mooiste wat er is!

Met je team het leukste doen wat er is.. Fris en nieuw uitdagingen aangaan! Met elkaar je teamkracht aanspreken en ophalen en voor de overwinning gaan. Op alle vlak. Je wil het! Je wilt anders. Je wilt groei. Veranderen en optimaliseren voelt steeds harder nodig. Maar werkt niet lekker op deze manier! Wanneer gaan we het doen?

Dus... Wanneer gaan we samen die zo welkome switch met je team echt maken? Die éne dag.. die éne sessie! Alleen dan gebeurt er al zo veel. Als je start gaat je team 100% zeker direct op het anders en nieuw verfrissend kijken en werken aan.. Wanneer gaan we die samen plannen?

Je weet het.. Doe het dan ook!

Je weet dat het jullie enorm gaat helpen. Dat je team er echt die boost van krijgt, dat mensen juist daarom liever bij jou komen en blijven werken. Omdat de energie er goed is, jullie er met elkaar echt voor gaan. Je ziet dat het nodig is en kijkt daarom net dat stukje verder vooruit. Je weet dat dat de energie en winst van de toekomst brengt. Die ene beslissing is dus gewoon aan jou.


Patronen doorbreken! Het kan vandaag!

Met elkaar patronen doorbreken, er anders in gaan staan. Het kan gewoon! Gewoon vandaag. Nu het klinkt leuk en dat is het ook! Het begint met vandaag de aftrap, het plannen van nu dat eerste gesprek. Het goede nieuws is, jij hoeft alleen maar te bellen en vertellen! Je uitdaging te delen. Wij doen de rest!


Fris en snel resultaat!

Hoezeer het soms ook voelt of het nooit uitkomt! Laat het geld niet liggen, mis niet die omzet omdat je niet optimaliseert, laat niet die klanten liggen omdat het net nu niet uitkomt dat je doorpakt. En hoe leuk en easy.. Het programma en de opzet hiervoor hoef je niet zelf te bedenken en organiseren. Daar heb je gelukkig mij voor! Daar ben ik in gespecialiseerd. Geen lange sessie, dikke boekwerken maar frisse boosts. Jullie doel centraal en er anders verfrissend en energiek mee aan de slag gaan, in een programma op maat.


Zodat groei weer vanzelf gaat

Team boost, business boost en strategie-boost: Waar wij voor gaan is dat die groei, het anders kijken en doelen bereiken weer (meer) vanzelf gaat.


Leuk! Herijken! Fris en anders kijken! Wanneer bel je mij? Uurtje sparren en gaan!



Yorumlar


bottom of page