top of page
  • Foto van schrijverCora Grootjen

EN WE ZIJN LOS!


 

Zo die eerste dagen in het nieuwe jaar.. Heb jij er iets mee? Bij mij begint het in december toch altijd te borrelen. Zo'n soort verwachtingsvol gevoel. Alsof ik me bewust wordt dat we in januari toch een soort van nieuwe start maken. Met voor ons een soort van blanco, onbeschreven vel papier.. Wachtend op ons frisse 2024 verhaal!

 

Herken jij dat gevoel? Die borreling? Met plannen die je hebt, uitdagingen die je aan wilt gaan, successen die je wilt ervaren, kansen die binnen wilt halen? Een nieuw jaar is zo’n krachtig startmoment. Hét moment om met nieuwe energie je doelen scherp te stellen.

 

Met net die opener blik, die frissere insteek of aanpak gaan we van 2024 een topjaar maken. Alles kan als we krachten bundelen en ons van oude patronen losmaken! Talent hernieuwd inzetten en potentie eruit halen! Daarmee start het ontginnen van al die waarde!


Afgelopen jaar was super. Een recordaantal mensen, teams en organisaties heb ik mogen begeleiden. Samen hebben we mooie strategie-plannen gemaakt, hebben teams verfrissende omslagen gemaakt, zijn we vernieuwde wegen in gegaan en zijn we met teams sterker gaan staan. Ik mocht velen uitdagen om voor vernieuwende insteken en aanpakken te gaan, om ‘gebaande paden’ te verlaten. Ik mocht hen het laten merken hoe goed het werkt dat krachtige brein af en toe een beetje te omzeilen; trots op de mooie resultaten.

 

Dus voor 2024 staat vooral dat op mijn lijstje. Nog meer mensen, teams en organisaties met de kracht van 'anders kijken' kennis laten maken. Dus, staan jullie dit jaar voor een mooie uitdaging? Willen jullie aan de slag met het versterken van jullie marktbenadering? Jullie groeikracht als team groter maken? Je van het oude losmaken en echt fris, vernieuwend aan de slag gaan?

 

Laten we dan binnenkort die kop koffiedrinken samen. Dan hebben we het over hoe jullie als team echt 'los' kunnen gaan. Met welke boost we jullie frisse neuzen in no-time de juiste kant op zetten.. Het pad inslaan naar nieuwe energie, frisse inzicht en bruisende resultaat. Laten we 2024 het meest verfrissende jaar ever.



maken!

Comments


bottom of page